Søk
  Totalt
  Vis handlekurv

  Den store avfukter-bløffen

  I det siste har vi fått tilbakemelding fra kunder om at de kan kjøpe avfuktere som er like gode som våre til lave priser. Piratavfukterene benytter betegnelser som til forveksling er like våre uten at kapasiteten og kvaliteten er i nærheten.

   
   Vær på vakt når du får tilbud på en maskin som ser slik ut. Innmaten er ofte av svært dårlig kvalitet.
   
   
   
   

   

  Innmaten er den store forskjellen

  Det hevdes at disse avfukterene er bygget med samme innmat som våre kvalitetsavfuktere fra Cotes i Danmark.. Dette kan ikke kalles annet enn en bløff.

  Det er hyggelig at våre produkter er så populære at andre døper sine med nesten samme navn, men da må genene gjerne være litt bedre…

   
   
   Dette er en avfukter som har vært i drift hos et skadefirma i ca. et halvt år.
   
   Maskinene er produsert i «billigland» og leveres med ulike etiketter til de som måtte ønske å selge avfuktere.

  Vi har fått inn et par stykker til verkstedet vårt på grunn av at de ikke fungerte. Kun etter noen måneder i drift var det meste i maskinene ødelagt.

  Selve hjertet, rotoren i avfukteren, viser seg å være liten og energiforbruket er høyt.

   
  Det er nesten magisk…
  Ikke alle  klarer å fjerne like mye fukt som oss med en rotor som er kun en fjerdedel i størrelse sammenlignet med  vår avfukter. 

  Levetid

  Noen kunder har kjøpt maskiner på 3 års leasing. Når maskinene slutter å virke etter noen måneder sier det seg selv at det er en dårlig handel.   Særlig når importør ikke vil ordne opp. Det er surt å betale for maskiner som ikke fungerer…
   
  Kjøp heller avfuktere som fungerer år etter år. Vi har flere byggmestre som kjøpte Rotoravfuktere for mer enn 10 år siden og som fortsatt er i daglig drift. 
   
   
  Har du spørsmål om produktet?