Søk
  Totalt
  Vis handlekurv

  Etter at jeg fikk satt inn en avfukter har jeg doblet kapasiteten og kvaliteten på fisk og fiskeprodukter er super. Daglig leder og primus motor i Røykeriet AS i Oslo fiskehall Fredrik Møller er ikke i tvil: Avfukteren er gull verdt.

  files/Nyhetsbilder/Utsnitt_Panel_300_Forklaring.jpg

  Norges mest solgte rotoravfukter for fast installasjon, kommer nå med mulighet for kontinuerlig drift på viften.

   

  F-Tech lanserer nå denne rotoravfukteren som er en oppdatert versjon av typene F-DRY200 og -300, suksessmodellen fra F-Tech som har blitt installert i flere tusen norske kjellere, bodanlegg og garasjer m.m.

  1. februar 2015 tok Hilde Brønlund over som daglig leder hos fukt-spesialistene i F-Tech, som nå øker satsingen mot flere markeder.

  I det siste har vi fått tilbakemelding fra kunder om at de kan kjøpe avfuktere som er like gode som våre til lave priser. Piratavfukterene benytter betegnelser som til forveksling er like våre uten at kapasiteten og kvaliteten er i nærheten.

   
   Vær på vakt når du får tilbud på en maskin som ser slik ut. Innmaten er ofte av svært dårlig kvalitet.
   
   
   
   
   
  Tørr luft fra en mobil avfukter gir effektiv tørk til Galeasen Loyal som ligger inne i teltet.
  Siden januar har seilskuten Loyal ligget på land for å bli opprustet til  sommersesongen. Et stort telt og en avfukter fra F-Tech sørger for riktig klima.
  Den kraftige avfukteren blåser inn 6000 m3 tørr og ren luft per time.

  Statsraad Lemkuhl kom nettopp hjem igjen til Bergen etter et opphold på Tenerife. Ifølge en artikkel i BT tirsdag 1. april var det nødvendig med varmt og tørt vær for å utføre vedlikeholdsarbeid, blant annet maling av skutesidene.
   
  I stedet for Kanariøyene tok Loyal turen til Hanøytangen på Askøy.
  Tilførsel av for mye uteluft i krypkjelleren fører til fuktskader og dannelse av muggsopp, som med stor sannsynlighet vil komme opp i boligen. F ukt i kjellere fører ofte til muggsopp, som igjen er svært helseskadelig.
  Har du spørsmål om produktet?